Gipsplaat Afwerking

Gipsplaat Afwerking

Sausklaar, Behangklaar Of Spackklaar Afwerken Van Gipsplaten. ADF Afwerking regelt het van A tot Z in jouw nieuwbouwwoning of pand.

Er zijn over het algemeen 2 soorten gipsplaten die worden gebruikt voor nieuwbouw of renovatie werkzaamheden. Deze worden onderstaand uitgewerkt.

De beste prijs kwaliteit

Snelle service

100% achteraf betalen

9,9 klantbeoordeling

De stucplaat

Kenmerken van de stucplaat:

  • Worden veel gebruikt voor het monteren van stucplafonds in nieuwbouw- als renovatieprojecten.
  • Het bruinachtige karton is gemaakt van speciaal kwaliteit voor een optimale hechting tussen de stucplaat en het gipspleister.
  • Deze platen hebben een ronde kant afwerking.
  • Afwerking: Over deze platen wordt vrijwel altijd direct stucwerk aangebracht. 
gips platen stucadoor prijzen

De AK gipsplaat

Kenmerken van de AK gipsplaat:

Gipsplaten met afgeschuinde kant (AK): Deze gipsplaat is voorzien van twee of vier afgeschuinde kanten (AK). Dankzij deze afgeschuinde kanten kunt u de naad tussen twee platen volledig vlak afwerken in verschillende klasse.

De verschillende Klasses van afwerkniveau

Klasse A (o.a. geschikt voor verfspuiten)

Dit is  het hoogste afwerkniveau. De naden zijn afgewerkt en de gehele wand wordt voorzien van een dunne filmlaag. Voor een geheel glad oppervlak. Deze gipsplaatafwerking wordt toegepast bij hoogglans en zijdeglans verfsystemen en bij dun behang.

Klasse B (sausklaar)

Dit is samen met klasse C het meest toegepaste afwerkniveau. De naden en schroefgaten worden gevuld en gefinisht en daarna wordt de afwerking licht geschuurd voor en gladde overgang naar de gipsplaat. Deze gipsafwerking wordt toegepast bij gematteerde verfsystemen en dun behang, textiel en fijn gestructureerde afwerking (glasvlies, scan)- behang.

Klasse C (behangklaar)

Dit is samen met klasse B het meest toegepaste afwerkniveau. De naden en schroefgaten worden gevuld en gefinisht. De afgewerkte naden worden niet geschuurd.
Deze gipsplaatafwerking wordt toegepast bij (glasvlies, scan)- behang en fijne (spuit)pleister zoals bijvoorbeeld spack.

Klasse D (brandwerend)

Dit afwerkniveau betekent dat de naden en schroefgaten worden gevuld. Deze gipsplaatafwerking wordt toegepast bij brandwerend maken wanden en plafonds.

Gipsplaat afwerking v.a. €5,-. per m2

Burenkorting Berekening

Burenkorting

Bij veel nieuwbouwprojecten worden meerdere woningen nagenoeg tegelijkertijd opgeleverd. Ben jij nou de nieuwe eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat uw buren ook opzoek zijn naar een stucadoor of afpleisteraar. ADF Afwerking biedt daarom een zogenaamde burenkorting aan van €2 per m² wanneer de totale afwerk-oppervlakte ten minste 1000 m² bedraagt. 

 

Waarom ADF Afwerking?

ADF Afwerking is de stukadoor met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan voor de hoogste kwaliteit Wand- & Plafondafwerking en bieden begeleiding aan de hand van eerlijk en persoonlijke aviezen.

Wij zijn actief in onder meer:

0 +
Woningen voltooid
498000 +
m² afgewerkt
0 +
Tevreden klanten
0 +
Professionals

Succesverhalen

Lees reviews en ervaringen van tevreden klanten van ADF Afwerking. Word jij onze volgende tevreden klant?

elipse

K. Goedhardt

Wat een top ervaring! Snelle opvolging, realistische prijs en top kwaliteit. Joey heeft ons geweldig geholpen met de muren. Resultaat mag er zeker weten. Los van de kwaliteit hadden wij direct het gevoel dat we hem met een gerust gevoel de sleutel van het huis konden geven. Vertrouwend waardig!

5/5
elipse

T. Masereeuw

5 sterren niet alleen omdat het goede stukadoors zijn, maar om dat ze met jou meedenken als zaken tijdens een verbouwing toch net wat anders lopen dan vooraf gepland; resultaat en oplossingsgericht!

5/5
elipse

F. Edam

Zeer tevreden met het resultaat! Goed bereikbaar, flexibel en komt afspraken na. Aanrader dus!

5/5