bedrijf auto stucadoor

Wie wij zijn

ADF Afwerking BV is opgericht in 2010 door Joey Buter. Het bedrijf, toen nog een eenmanszaak dat ADF Automatic Drywall Finishing heette, was enkel gespecialiseerd in het afwerken van gipsplaten. Denk hierbij aan de grote gipsplaten waarbij alleen de naden afgewerkt moeten worden met gips. In de jaren die volgden werden de klussen groter en groeide het team van ADF Afwerking snel.

De beste prijs kwaliteit

Snelle service

100% achteraf betalen

9,9 klantbeoordeling

Waar er in het begin alleen traditioneel met de hand werd afgewerkt, begonnen wij ons ook te specialiseren in het afwerken van grote aantallen m2 met professionele machines uit Amerika. Het land waar gipsafwerking velen malen groter en verder is dan Europa.

We gaan een paar jaar verder in de tijd en belanden in het jaar 2021. Het bedrijf is geen
eenmanszaak meer en overgestapt naar BV. Het team is groter geworden en nu gespecialiseerd in gipsplaat afwerking, Stukadoren, Airless dunpleisteren, Latex verfspuiten en Schilderen.

Waarbij we vroeger alleen te vinden waren op bouwplaatsen van zakelijke klanten, zijn we daarnaast nu ook erg actief op de particulieren markt. Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het strak en glad afwerken van nieuwbouw woningen doormiddel van stukwerk zoals dunpleisteren (0-2mm dikte) en traditioneel stukwerk (4+ mm), en het latex verfspuiten. Deze combinatie staat garant voor super strakke en gladde wanden en plafonds in uw nieuwbouwwoning, bestaande woning of commercieel pand.

Naast de particulieren markt zijn wij door alle jaren heen ook altijd nog actief gebleven in de zakelijke bouw sector. Met onder andere grote projecten als Van Der Valk hotel Zuidas, Y-Tower hotel en Vakantie Discounter in Amsterdam. Geen klus is ons te groot!

Ons team zorgt keer op keer voor een super strakke en gladde wand- en plafondafwerking. Onze missie is dat u als klant de samenwerking van het begin tot het eind als zeer plezierig ervaart. Wij zullen er alles aan doen om de stress die een verbouwing met zich mee brengt te ontnemen. Plezier, goede communicatie, schone werkomgeving en bovenal een strak eindresultaat is waar wij als team van ADF Afwerking voor staan!

Waarom ADF Afwerking?

ADF Afwerking is de stukadoor met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan voor de hoogste kwaliteit Wand- & Plafondafwerking en bieden begeleiding aan de hand van eerlijk en persoonlijke aviezen.

Wij zijn actief in onder meer:

0 +
Woningen voltooid
498000 +
m² afgewerkt
0 +
Tevreden klanten
0 +
Professionals
Burenkorting Berekening

Burenkorting

Bij veel nieuwbouwprojecten worden meerdere woningen nagenoeg tegelijkertijd opgeleverd. Ben jij nou de nieuwe eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat uw buren ook opzoek zijn naar een stucadoor of afpleisteraar. ADF Afwerking biedt daarom een zogenaamde burenkorting aan van €2 per m² wanneer de totale afwerk-oppervlakte ten minste 1000 m² bedraagt. 

Succesverhalen

Lees reviews en ervaringen van tevreden klanten van ADF Afwerking. Word jij onze volgende tevreden klant?

elipse

K. Goedhardt

Wat een top ervaring! Snelle opvolging, realistische prijs en top kwaliteit. Joey heeft ons geweldig geholpen met de muren. Resultaat mag er zeker weten. Los van de kwaliteit hadden wij direct het gevoel dat we hem met een gerust gevoel de sleutel van het huis konden geven. Vertrouwend waardig!

5/5
elipse

T. Masereeuw

5 sterren niet alleen omdat het goede stukadoors zijn, maar om dat ze met jou meedenken als zaken tijdens een verbouwing toch net wat anders lopen dan vooraf gepland; resultaat en oplossingsgericht!

5/5
elipse

F. Edam

Zeer tevreden met het resultaat! Goed bereikbaar, flexibel en komt afspraken na. Aanrader dus!

5/5