Dunpleister

Goedkope stukadoor

Bent u op zoek naar een goedkope stukadoor met de beste prijs-kwaliteit verhouding? Kijk dan niet verder dan ADF Afwerking!

De beste prijs kwaliteit

Snelle service

100% achteraf betalen

9,9 klantbeoordeling

Wij bieden professioneel stucwerk tegen betaalbare prijzen. Onze stukadoors zijn ervaren en hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij weten precies hoe ze het beste resultaat kunnen behalen en gebruiken hiervoor de beste materialen.

Maar bij ADF Afwerking houden we niet alleen rekening met de kwaliteit van het werk. Wij begrijpen ook dat budget een belangrijke rol kan spelen bij het uitbesteden van stucwerk. Daarom bieden wij altijd concurrerende prijzen en zullen wij altijd ons best doen om aan uw budget te voldoen.

Dus als u op zoek bent naar een goedkope stucadoor met de beste prijs-kwaliteit verhouding, neem dan contact op met ADF Afwerking. Wij helpen u graag verder en maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Stucwerk v.a. €17,- per M2.

Burenkorting Berekening

Burenkorting

Bij veel nieuwbouwprojecten worden meerdere woningen nagenoeg tegelijkertijd opgeleverd. Ben jij nou de nieuwe eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat uw buren ook opzoek zijn naar een stucadoor of afpleisteraar. ADF Afwerking biedt daarom een zogenaamde burenkorting aan van €2 per m² wanneer de totale afwerk-oppervlakte ten minste 1000 m² bedraagt. 

Waarom ADF Afwerking?

ADF Afwerking is de stukadoor met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan voor de hoogste kwaliteit Wand- & Plafondafwerking en bieden begeleiding aan de hand van eerlijk en persoonlijke aviezen.

0 +
Woningen voltooid
498000 +
m² afgewerkt
0 +
Tevreden klanten
0 +
Professionals

Succesverhalen

Lees reviews en ervaringen van tevreden klanten van ADF Afwerking. Word jij onze volgende tevreden klant?

elipse

K. Goedhardt

Wat een top ervaring! Snelle opvolging, realistische prijs en top kwaliteit. Joey heeft ons geweldig geholpen met de muren. Resultaat mag er zeker weten. Los van de kwaliteit hadden wij direct het gevoel dat we hem met een gerust gevoel de sleutel van het huis konden geven. Vertrouwend waardig!

5/5
elipse

T. Masereeuw

5 sterren niet alleen omdat het goede stukadoors zijn, maar om dat ze met jou meedenken als zaken tijdens een verbouwing toch net wat anders lopen dan vooraf gepland; resultaat en oplossingsgericht!

5/5
elipse

F. Edam

Zeer tevreden met het resultaat! Goed bereikbaar, flexibel en komt afspraken na. Aanrader dus!

5/5